راه اندازی کسب و کار اینترنتی

توسعه و معرفی کسب و کار اینترنتی

راه اندازی کسب و کار اینترنتی

توسعه و معرفی کسب و کار اینترنتی

نرده آلومنیومی

نرده آلومنیومی و  راه پله و بالکنی آلومینیومی نرده های جدیدی است که اخیرآ جایگزین نرده های استیل و آهنی در اروپا شده است.

نرده آلومینیوم آبکاری نمیشوند یعنی روش تولید و براق شدن آلومینیوم بدین صورت است آلومینیوم بصورت شمش تولید میشود و بعد از آن بصورت استوانه یا بیلت تبدیل میشود و در دمای ۴۰۰ درجه سانتی گراد که نرم و قابل انعطاف میشود توسط دستگاه پرس اکستروژن تزریق میشود و توسط قالبهای مختلف با اشکال مختلف که در داخل دستگاه قرار میگیرند مثل لوله ۵۰ یا پایه ۴۰ ، از دستگاه تزریق شده و به صورت ۶ متری برش میخورد و استرچ یا کشیده میشود و بعد ازآن داخل کوره های حرارتی یا اج شده و منیزیم آن میسوزد و از حالت نرم یا قابل انعطاف به صورت پروفیل سخت تبدیل میشود.

 


آلیاژ لوله های نرده ای و قطعات آن ۶۰۶۳-۶۰۶۰ است که دارای سختی مناسبی میباشد بعد از آن وارد مرحله پلیش میشود و سطح لوله ها توسط دستگاه های پرداخت یا پولینگ پلیش شده و براق میشود و سپس برای تثبیت و ماندگاری براقیت لوله ها وارد وانهایی میشود که حاوی محلول های اسید سولفوریک۲۰% می باشد و به وسیله عملیات آندایزینگ ولتاژ برق یک سطح پوششی کامل بین ۸ تا ۱۵ میکرون آندایز روی لوله ها و قطعات به وجود میاورد و سطح آلومینیوم را از اکسید شدن به مدت ۲۰ تا ۳۰ سال حفظ میکند و مانع تغییر رنگ آلومینیوم یا خوردگی آن میشود، و به همین دلیل هیچ گاه نیازی به رنگ یا آبکاری نخواهد داشت، چون آبکاری برای آهن یا استیل یا فلزات دیگر به کار میرود.


مزایای نرده های آلومینیوم نسبت به سایر نرده های فلزی یا استیل :

سبکتر بودن از سایر نرده ها

تنوع شکل و رنگ

زیبایی بیشتر نسبت به نرده های تزئینی دیگر دارد .

ماندگاری آن پنج برابر ماندگاری آهن و استیل میباشد.

همیشه قابل تعویض و بازیافت میباشد.

هیچ گاه نیازی به رنگ کاری یا جوشکاری ندارد و نصب آن خیلی سریع انجام میشود. در نرده آهنی یا نرده فرفورژه نصب آن هم نیاز به جوشکاری دارد و هم رنگ کاری که روند انجام آن علاوه بر امکان صدمه به پله ها و دیوارها مدت زیادی به طول می انجامد.

یکی از مزایای نرده آلومینیوم نسبت به نرده استیل دوام و ماندگاری بیشتر این محصول مخصوصآ در مناطق مرطوب میباشد . متآسفانه به تازگی و بعد از تحریم های کشورمان و بالا رفتن قیمت ارز اکثر تجار به خاطر بالا رفتن قیمت استیل برای اینکه بازار خود را از دست ندهند اقدام به وارد کردن لوله های ارزان و متفرقه استیل ۲۰۱ و ۲۰۲ چینی به جای ۳۰۴ و ۳۱۶ تایوان کرده اند که اکثر این محصولات به دلیل درصد کرم سطح لوله ها کمتر از استاندارد موجود است به جای کرم ۱۲% از ۳ یا ۴% کرم استفاده میکنند و عمر براقیت آن خیلی کم است و به راحتی کمتر از ۱ یا ۲ سال لوله ها سیاه میشوند و شروع به زنگ زدن میکند البته در تهران دو آزمایشگاه معتبر وجود دارد که به وسیله دستگاه دیجیتال یا آلیاژ سنج با هزینه خیلی کم و کمتر از ۱۵ دقیقه نوع آلیاژ و استیل ۲۰۱ و ۳۰۴ لوله را به صورت دقیق و کتبی مشخص میکند.

لوله های استیل ۲۰۱ و ۲۰۲ در همه جای دنیا بیشتر برای ساخت میز و صندلی ودکور و ویترین استفاده میشود که ارتباط زیادی با رطوبت ندارد. پس قبل از خرید قطعات و لوله های استیل ۳۰۴ از اصل بودن آن مطمئن شوید و به خاطر داشته باشید که لوله ۳۰۴ اصل باید ۱۲% کرم داشته باشد در غیر اینصورت اصل و فابریک نیست و لازم به ذکر است که نرده استیل در همه جای دنیا در مکانهای عمومی همچون مترو و پاساژها که تردد افراد زیاد است استفاده میشود که به تازگی نسل جدید نرده های آلومینیوم به دلیل مقاومت بالا در مقابل رطوبت و سختی و زیبایی جایگزین نرده های استیل در ساختمانهای اروپایی شده است .


یکی دیگر از معایب کلی نرده های استیل نوع نصب آنهاست چرا که پس از مدت کوتاهی لق شده و نرده ها شل میشوند علت آن نیز این است که در نرده استیل فشار اصلی بر روی پیچ متری ۱۰ که قطر بسیار باریکی دارد ،میباشد و چون در نصب آن از بالا با فشار، سفت می شود قسمت دیگر پیچ که ۱۰ سانتی متر آن داخل پله یا زمین می باشد ،داخل چسب سنگ چرخیده و چون تحت فشار از نقطه بالا میباشد چسب سنگ از آن رها شده و به همین دلیل نرده پس از مدت کوتاهی دچار بازی و شل می شود که این موضوع در اغلب نرده های نصب شده استیل در مکانهای مختلف مشهود است.

ولی در سیستم نرده های آلومینیومی، نوع نصب کاملآ متفاوت بوده و به جای پیچ متری از بلت ۲۰ برای پایه ها استفاده می شود، که از داخل ریل های پایه (بلت و پایه) به هم پیچ شده و به هیچ عنوان شل نمیشوند چون پایه دو جداره بوده و تحت فشار نیست . بلت داخل لوله ۴۰ دو جداره است و جداره داخلی قطر ۲۰ میباشد که داخل آن به صورت فیت و کیپ قرار میگیرد.

نرده شیشه ای

نرده شیشه ای,نرده تمام شیشه ای

نرده های شیشه ای به دلیل زیبایی ظاهری و انعکاس نور گزینه مناسبی است برای استفاده در ساختمان هایی با معماری مدرن است. به دلیل شفایت شیشه های به کار رفته در نرده های شیشه این نوع نرده مناسب برای اجرا در راه پله ها و فضاهایی است که نور محیط در آن ها اهمیت دارد. شیشه های به کار رفته در نرده های شیشه ای از نوع سکریت شده و یا لمینت می باشد.

شیشه علاوه بر شفافیت ظاهری استحکام مناسبی در برابر فشار و ضربه دارد که با این خصوصیات اجرای نرده شیشه ای از امنیت بالایی برخوردار است. انواع نرده شیشه ای که در راه پله و بالکن استفاده می شود عبارتند از نرده شیشه ای فیکس پوینت , نرده شیشه ای اکسپوز , نرده شیشه ای اسپیگت , نرده شیشه ای ریلی یا رو کار. شرکت مهدیس فتس با عرضه مستقیم انواع یراق آلات و اتصالات نرده های شیشه ای از تولیدات کشور ترکیه این تضمین را به شما مشتریان عزیز می دهد که کیفیت نرده های شیشه ای اجرا شده توسط این مجموعه بسیار بالا بوده و با ارائه مدل های متنوع و بروز نرده های شیشه ای قیمتی رقباتی را به شما عرضه کند.


 


نرده شیشه ای فیکس پوینت

این مدل نرده شیشه از ترکیب قطعات اسپایدری استیل دکمه ای شکل و جام های شیشه ای سکریت لمینیت شده با ضخامت های ۱۲ تا ۱۶ میلیمتر تولید می شود. هندریل این مدل نرده تمام شیشه ای می تواند از جنس استیل یا آلومینیوم باشد.


نرده شیشه ای تمام شیشه ای اکسپوز

نرده شیشه ای اکسپوز با استفاده بیس های یو شکل آلومینیومی که در فواصل ۱۵ تا ۲۵ سانتیمتر در کف سازه نصب می شود جام های شیشه ای را مهار می کنیم . بعد از قرار دادن جام های شیشه ای در بیس های آلومینیومی توسط گیرهای نگهدارنده ای که در داخل این بیس ها قرار دارند جای شیشه ها را محکم کرده و بعداز تراز کردن شیشه ها یک ورق کاور آلومینیومی بر روی این بیس ها قرار می دهیم تا در قسمت نصب نرده های شیشه یک نواره یک دست دیده شود. ارتفاع این نوار به همراه بیس های نگهدارده شیشه با توجه به ضخامت و وزن شیشه ها بین عمق نگهدارنده شیشه از ۱۲ تا ۲۰ سانتیمتر است.


نرده شیشه ای اسپیگت

نرده تمام شیشه ای اسپیگت یکی از زیباترین و در عین حال مستحکم ترین مدل های نرده شیشه است که با پایه های سوزنی شکل استیل با ارتفاع ۱۲ تا ۱۵ سانتیمتر که به صورت شیاردار می باشد جام های شیشه را مهار کرده. برای هر عدد جام شیشه دو پایه اسپیگت نیاز است. این مدل نرده شیشه داری سرعت نصب بالای بود و برای تمام راه پله ها و تراس ها قابل اجرا است. سادگی نصب نرده شیشه اسپیگت یکی دیگر از خصوصیات مثبت این مدل نرده شیشه ای است. طول و ارتفاع نرده شیشه ای در این سیستم محدویت کمتری داشته تا جایی که می توان نرده شیشه ای با جام های شیشه ای به طول ۳ تا ۴ متر نیز اجرا کرد.


 


نرده پلکسی

منظور از نرده پلکسی(البته به اشتباه به آن نرده فلکسی نیز گفته میشود.) همان نرده استیل و بکار بردن قسمتهای از جنس پلکسی

 در پایه های این نرده میباشد که دارای جلوه بسیار زیبا و قابلیت نورپردازی داخلی (مخفی)میباشد که میتواند تغییر بسیاری در طراحی داخلی 

ایجاد کند و همین امر استقبال طراحان را به دنبال داشته است .

لازم بذکر است پایه های پلکسی موجود در بازار اغلب ساخت ترک بوده که قیمت بسیار بالایی دارند ولی نمونه های نشان داده شده در این سایت تماما ساخت ایران بوده

 که دارای کیفیت بالاتر و قیمت پایینتر از مشابه ترک میباشد . همچنین نصب نمونه ایرانی این پایه ها نسبتا آسان بوده و نیاز به برق کشی قبلی برای نورپردازی را ندارند.

نرده چوب پلاست

یکی از نقاط تمایز نرده چوب پلاست از دیگر مجموعه‌ها تولید پروفیل‌های چوب پلاستیک تخصصی نرده و لوازم جانبی مخصوص به آن می‌باشد. تنوع در مدل و رنگ به همراه سرعت نصب بالا از نکات بارز این نوع محصول می‌باشد. کلاهک‌های ستون (هرمی، سرتخت، روشنایی) و پوشش پایه ستون از لوازمی است که به زیبایی هرچه بیشتر این محصول کمک کرده است.

 

 

 

چوب پلاست چیست؟

کامپوزیت های چوب پلاستیک به محصولاتی گفته می شوند که از ترکیبات چوب، پلاستیک و مواد افزودنی خاص تشکیل شده است. چوب پلاست یک محصول سبز می باشد. پروفیل های چوب پلاست علاوه بر تنوع رنگ، استحکام و زیبایی چوب، قابلیت عایق بودن و نفوذناپذیری دربرابر رطوبت، قارچ و حشرات را داراست و درمقابل آتش مقاوم و کاملا قابل بازیافت می باشد.

به همین منظور چوب پلاست به عنوان جایگزینی مناسب برای مصالح سنتی مورد مصرف در ساختمان سازی(سنگ و آجر)، مبلمان شهری و اداری (چوب،MDF و فلز) و خودروسازی استفاده میشود.

ویژگیهای چوب پلاست

  • نفوذناپذیر در برابر آب
  • قیمت مناسب
  • نصب و اجرای آسان
  • قابل شستشو
  • مقاوم در برابر آتش 
  • عمر طولانی و نگهداری آسان
  • عایق حرارت، برودت و صوت
  • مقاوم در برابر شرایط جوی نامطلوب و فرسایشی
  • فاقد هرگونه گره و ترک
  • مقاوم در برابر سرخوردن
  • مقاوم در برابر حشرات و رشد قارچ
  • سازگار با محیط زیست
  • فاقد هرگونه ترکیبات سمی ( گاز فرمالدئید و موارد مشابه)
  • قابل بازیافت

کاربردهای چوب پلاست

  • کفپوش ( فضای باز) ، کفپوش و چیده مان پیرامون استخر، حمام ، سونا و جکوزی و
  • پوشش دیوار
  • نمای ساختمان ، درب های ورودی ساختمان و پارکینگ ، پلکان ، سقف کاذب
  • پوشش سقف و بام ، داکت و ناودان
  • تراس ، حیاط خلوت ، بالکن و نرده
  • فنس ، پارتیشن ، پرده و کرکره
  • آلاچیق ، پرگولا ، پلاژ ، پناهگاه های ساحلی ، پارکینگ خودرو ، سایه بان و رواق
  • میز و نیمکت ، چراغ های باغچه و پارک ، سطل زباله و سایر مبلمان شهری
  • گلدان های باغچه و پارک ( فلاور باکس )
  • تابلوهای راهنمایی و رانندگی / تابلوهای تبلیغاتی
  • ساخت تجهیزات مدارس

نرده چوب پلاست

انواع نرده چوبی

انواع نرده چوبی: نرده ها چوبی همواره به عنوان یک گزینه مناسب برای حفاظ راه پله و ترانس مطرح هست . با توجه به سلیقه ی متفاوت مصرف کنندگان ، این نوع نرده ها در انواع متنوع ارائه می شوند . در این مقاله به بررسی انواع مختلف نرده چوبی موجود در بازار و ویژگی هر یک می پردازیم تا مشتریان بتوانند در خرید نرده با اطلاعات بیشتر تصمیم بهتری را بگیرند .

نرده چوبی گرد ساده :
نرده‌های گرد دارای فرم استوانه‌ای هستند و قطر آن‌ها بین ۲۵ تا ۴۰ میلی‌متر است. نصب این نوع نرده‌ها آسان است. این نرده‌ها به روش خراطی با استفاده دستگاه تولید می شود . بعلت تولید با استفاده از دستگاه خراطی شکل ظاهری نرده‌ها ، یک شکل قرینه و دارای تقارن نسبت به محور مرکزی نرده می‌باشد . جنس چوب این نرده‌ها از جنس چوب راش و یا چوب روس می باشد و این بعلت آن است که این دو نوع چوب به سادگی ماشین کار و براده برداری می‌شوند .

انواع نرده چوبی
انواع نرده چوبی

نرده چوبی تخت :

همین‌طور که از نام این نرده مشخص است شاخصه اصلی این نرده مربع بودن بخشی از آن است، یا بالا و پایین و یا هم وسط نرده. این نوع نرده به سبک کلبه‌ای ساخته‌شده است. خصوصیات این نوع نرده داشتن شکل ساده و نصب راحت‌تر نسبت به دیگر نرده‌های چوبی می‌باشد. برای ساختن این نوع نرده‌ها از جنس چوب راش و یا گردو استفاده می کنند . بعلت داشتن شکل ساده می‌توان این نوع نرده‌ها را با استفاده از فرآیند اکسترود و مواد اولیه چوپ پلاست نیز تولید کرد که در این حالت قیمت تمام شده بسیار پایین تر می‌آید .